Agenda

 • Webinar van Casper Post Uiterweer di 3 nov 2020, 19:30 - 20:30 uur

  In het teken van 100 jaar Antroposofische geneeskunst organiseert Antroposana op 3 november een webinar samen met antroposofisch arts Casper Post Uiterweer. 

  Wij gaan met hem in gesprek over deze bizarre Covid-19 tijd, over wat 100 jaar antroposofische geneeskunst ons gebracht heeft en we vragen hem alles wat jullie graag zouden willen weten. Dus schroom niet, mail ons je vraag (symposium@antroposana.nl) en wij leggen het hem voor. Tijdens de webinar zal Casper Post Uiterweer de vragen beantwoorden.

  Op dinsdagavond 3 november om 19.30 uur zal deze speciale gratis webinar plaatsvinden. Je kunt je aanmelden via symposium@antroposana.nl 

  Een week voor aanvang ontvang je een mail met alle informatie en de online inlogcode.

  Graag tot ziens!

 • Kanker do 26 nov 2020, 20:00 - 22:00 uur

  Deze lezing zal worden gegeven door de antroposofische arts:

                                                     HENK BAKKER

  Onder andere ook bekend als columnist in het blad Verwachting van Hans Stolp

  Aan de hand van een aantal casussen uit zijn praktijk zal hij dieper ingaan op het hele proces  van kanker gezien vanuit de huidige wetenschap en de verruiming vanuit de antroposofische geneeskunde, alsmede welke therapieën van belang zijn. Hij heeft zich naast het onderwerp ouderenzorg intensief verdiept in de vele facetten van één van de meest voorkomende ziektes in de moderne tijd.

  Bijdrage: 5 euro voor leden, niet-leden betalen 7,50 euro (alleen contante betaling). Als u zich vanavond als lid aanmeld dan betaalt u slechts 5 euro

   

  locatie wordt nog bekend gemaakt
  EINDHOVEN

  henkwillemverboom@gmail.com
  http://www.antroposofie-eindhoven.nl
 • Hooggevoeligheid: is het aangeboren of wordt het ontwikkeld? do 18 feb 2021, 20:00 - 22:00 uur

  Lezing van dr. Zoltan Schermann

  Er lijken steeds meer mensen te zijn die een vorm van Hooggevoeligheid hebben. Er zijn mensen die dit gegeven kunnen inzetten als een talent. Er zijn ook mensen die er op verschillende manieren door gehinderd worden. Dit zie je ook bij kinderen optreden.
  Krijg je de Hooggevoeligheid mee met de geboorte of ontwikkel je dat? Wat maakt dat het bij de één een kracht is en bij de ander een hindernis? Kunnen we kinderen daar bij helpen?

  Entree : leden 5 euro, niet leden 7,50 ( alleen contante betaling)

  Als u zich vanavond als lid aanmeld dan betaalt u slechts 5 euro

  Informatie: henkwillemverboom@gmail.com

  Emmauskerk
  Jan van der Wegestraat 2
  5622 JS EINDHOVEN

  henkwillemverboom@gmail.com